ʻIke paha ʻoe i ka ʻokoʻa ma waena o nā Peptides a me ka Healthcare Product?

nūhou

Peptidehe ʻano ʻakika amino i ʻoi aku ka liʻiliʻi ma mua o ka protein, me nā hana physiological meaʻai a me ka hoʻoponopono ʻana o nā pūhui molekala liʻiliʻi.Loaʻa i ka Peptide kahi hana olakino, e like me nā kūlana like ʻole e kuhikuhi ʻia i ka hana hoʻoponopono a me ka mālama ʻana,ka meahiki ke kōkua maikaʻi i ke kino e hoʻi i ka maʻamau.

 牛肽3_副本

 

Nā huahana mālama olae nānā i nā meaʻai i ʻōlelo ʻia he mau hana mālama ola kino a i ʻole no ka hoʻohui ʻana i nā huaora a me nā minela, ʻo ia hoʻi, nā meaʻai kūpono i nā poʻe kikoʻī e ʻai ai, me ka hana o ka hoʻoponopono ʻana i ke kino, ʻaʻole no ka lāʻau lapaʻau, a me ka ʻole o ka maʻi maʻi. , pōʻino ma lalo o ke kino o ke kanaka.ʻEkolu mau ʻokoʻa nui:

 

1. Loaʻa i nā huahana mālama ola kekahi mau ʻāpana kūpono, i loaʻa nā hopena kikoʻī ma kekahi ʻano.

ʻO ka Peptide nā mea endogenous kanaka, hiki ke kāohi i ka degeneration cell, hoʻonui i ka palekana o ke kanaka;Hoʻoponopono i nā pūnaewele degeneration, hoʻonui i ka palekana o ke kanaka;Hoʻoulu i ka hana cell, wehe pono i nā radical manuahi ʻino i ke kino;Hoʻoikaika i ka metabolism e mālama i ke kaulike maʻamau o nā pūnaewele;I kēlā me kēia ʻāpana o ke kino kanaka e hoʻoponopono i ka hopena, i mea e hoʻokō ai i ke kaulike kanaka.

 

2. Loa'a i nā huahana mālama ola nā hopena kiko'ī, no laila, aia nā pū'ulu kiko'ī o ka po'e e lawe nei.

ʻO nā peptide nā meaʻai lāʻau lapaʻau e hiki ke hoʻohui i nā protein like ʻole i loko o ke kino a he mau mea ia e pono ai nā mea a pau e hoʻohui.

 

3. ʻO ka lawe ʻana i nā huahana mālama olakino e alakaʻi i kekahi ʻanoʻai nuii loko o ke kino, ka hopena i ke kaulike ʻole o ka hapa nui o ke kino kanaka, ʻaʻole kūpono i ke olakino.

 

A ʻo ka peptide ke kino o ke kanaka i loko o ka waiwai, ʻoiai inā overdose, e hoʻolalelale ke kino i ka excretion, e hoʻopau wale i ka pau ʻana o ka peptide mole liʻiliʻi.ma kahi o ke kinopoino.

waihona kiʻi (4)_副本

 

 

Paena Pūnaewele: www.huayancollagen.com

Kāhea iā mā˚ou:hainanhuayan@china-collagen.com   sales@china-collagen.com

 

 


Ka manawa hoʻouna: Iulai-15-2022

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou