ʻIke paha ʻoe i kēia mau hopena o nā peptides collagen ma nā hono?

nūhou

I loko o ka iwi iwi, kiʻekiʻe loa ka ʻike o ka collagen.ʻO ia (collagen fibers) i ulana ʻia i loko o kahi ʻupena, kahi i hoʻopili ʻia me nā proteoglycans a me ka maʻa, a me kahi mea liʻiliʻi o nā minerala a me nā momona, no ka mea, ua paʻa kēia ʻupena i ka wai a me nā proteoglycans, e hāʻawi ana.celasticity artilage.

1

 

Ma ke aʻo ʻana i nā peptides ikaika, ʻike nā ʻepekema ʻo nā peptides ikaika, ma ke ʻano he haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa, hiki ke hoʻopaʻa i ka nui o nā ion metala, loaʻa nā waiwai kūʻokoʻa, a ʻoi aku ka maikaʻi o nā peptides ikaika i ka rheumatism a me nā maʻi iwi.Penei ka mīkini.

 

1. I ka wā o ka rumatika a me ka ʻāʻī ʻana o ka rumatika, ua hoʻopilikia ʻia nā fiber collagen e ka hana o ka lysine oxidase.Aia kēia enzyme i ke keleawe keleawe.Hiki ke hoʻohui ʻia ka peptide ikaika me ke keleawe a hoʻokuʻu ʻia mai ke kino, e hōʻemi ana i ka hana o ka enzyme, a laila e hōʻemi i ka hyperplasia o ka membrane synovial i loko o ka lua hui.

 

画板 2

2. Hiki i nā peptides ikaika ke wehe pono i nā radical free oxygen i hana ʻia i ka hopena inflammatory, pale i nā ʻiʻo maʻamau e pili ana, ʻaʻole i pōʻino nā cell, a mālama i ka viscosity maʻamau o ka wai synovial i loko o ka lua hui..

 

 

3. Nā peptides kolagenhiki ke hoʻoikaika i ka hoʻoponopono ʻana o ka iwi a me ka ʻeha hui.Loaʻa i nā peptides ikaika ka hopena hoʻoponopono ʻelua i ka poʻe maʻi me ka osteoporosis.ʻO kekahi o ka hoʻolaha ʻana i ka helu o nā osteocytes a hoʻomaikaʻi i ka pili ʻole ma waena o nā osteoblasts a me nā osteoclast i waena o nā makahiki a me nā poʻe ʻelemakule..ʻO kaʻo kekahi kaka nui o nā osteocytes, hoʻoikaika i ka hoʻopaʻa ʻana me ka calcium, hoʻoikaika i ka calcification iwi a me ka hoʻokumu ʻana o ka iwi.

 

 

4. Nā peptides kolagen iʻahiki ke hoʻoikaika i ka ikaika o nā maʻi maʻi a hoʻonui maikaʻi i ka palekana o ke kino.Ua hōʻoia ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā peptides ikaika i nā hopena pale i ka rumatika, rheumatoid a me nā maʻi hui ʻē aʻe, a palekana a ʻaʻohe hopena ʻaoʻao..

1_副本

 

 

ʻO Collagen kekahi o nā protein nui loa i loko o nā ʻiʻo holoholona.ʻO kāna hana nui, ʻo ia ka hoʻolako ʻana a mālama i ka paʻa o ka matrix extracellular, a ʻo ka matrix extracellular o ka cartilage a me ka iwi he waiwai nui i ka collagen.He mea bioscaffold maikaʻi loa ia no ka ʻenekinia kiko osteochondral, a hāʻawi pū i ka hiki no ka mālama mua ʻana i nā hemahema cartilage ākea.Hana ʻia ka collagen iʻa kaukani me nā unahi iʻa a me nā ʻili.ʻO ka collagen i hana ʻia e Hainan Huayan's patented bio-enzyme directional shearing technology he pilina maikaʻi loa me ka cartilage kanaka a hiki ke hoʻoponopono maikaʻi ʻia..

牛肽3_副本

 

Welina mai e leka uila iā mākou no ka ʻike hou aku.

Paena Pūnaewele: www.huayancollagen.com

Kāhea iā mā˚ou:hainanhuayan@china-collagen.com   sales@china-collagen.com

 

 


Ka manawa hoʻouna: Mei-13-2022

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou