Ka pono a me ka hana o ka peptide collagen (二)

nūhou

1. Collagenhiki iā ia ke hoʻomāmā i nā maka a mālama i ka ʻākala.ʻO Cornea kekahi o nā hale koʻikoʻi i loko o nā maka, a ua hoʻonohonoho mau ʻia ka collagen fiber i loko.ʻAʻole ʻae wale kēia ʻano i ka mālamalama e hele i loko, akā e hoʻoheheʻe ʻia ke kornea no kāna hoʻonohonoho kūikawā.ʻO Collagen ka mea nui o ka protein o ka cornea, no laila, kūpono loa nā lens contact i hana ʻia mai ka collagen i ke kino o ke kanaka, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka mālama ʻana i ka wai ma mua o nā leka pili i hana ʻia mai nā mea ʻē aʻe.

2. E mālama i ka pilina o nā ʻiʻo a loaʻa ka elasticity a me ka luster.Hoʻokumu nui ʻia nā ʻiʻo me ka fibrin a me ka myosin, ʻoiai ua hoʻopili ʻia nā cell e ka collagen, a ʻo ia kekahi o nā mea waiwai o ke kino.Hiki i ka iwi iwi ʻekolu i hana ʻia e ka mole collagen ke mālama i ke kino i kahi kūlana maikaʻi a hōʻike i ka palupalu kūpono.I ka ʻai ʻana i ka pipi, ʻoi aku ka paʻakikī o ka ʻāpana, ʻo ia hoʻi, nā ʻiʻo pipi, ʻo ka mea nui ka collagen.

17

3.Mālama a hoʻoikaika i ka viscera.Aia i loko o ke kino o ke kanaka ka collagen.Aia ma lalo o ka epidermal structure o kēia mau ʻāpana he collagen.ʻO ka hana nui loa, ʻo ia ke pale a hoʻoikaika i nā kino, e like me ka ʻōpū a i ʻole ka ʻōpū.I ka ʻai ʻana i ka lolo puaʻa a i ʻole ke ake o ka puaʻa, ʻike pinepine ia he palupalu ʻē aʻe, ʻaʻole paʻakikī a lohi e like me nā wāwae puaʻa.ʻO ke kumu nui ʻo ia ka liʻiliʻi o ka collagen i loko o kēia mau kino.Eia nō naʻe, ʻo ka collagen kahi mea nui o kēia mau kino.

4. E mālama i ka makū:Loaʻa i ka Collagen nā mea hoʻomaʻemaʻe kūlohelohe hydrophilic, a hiki i ka triple helix structure ke hoʻopaʻa paʻa i ka makū, mālama i ka ʻili a maʻemaʻe i nā manawa a pau!

5. Loaʻa ka ikaika o ka collagen i ka ʻili, a hiki ke hui pū me ka ʻili epithelial cell ma o ka stratum corneum, e komo a hoʻomaikaʻi i ka metabolism o nā ʻili, a hoʻoikaika i ka hana collagen i ka ʻili.Hiki iā ia ke mālama i ka pono o ka wai a me ka fiber structure o ka stratum corneum, hoʻomaikaʻi i ka nohona ola o nā ʻili ʻili a hoʻoikaika i ka metabolism o nā ʻili ʻili, hoʻonui i ke kahe koko, a hoʻokō i ke kumu o ka moisturizing i ka ʻili.

6. ʻO ka plump collagen layer i loko o ka dermis e kākoʻo i nā ʻili o ka ʻili a hui pū i nā hopena o ka moisturizing a me ka wrinkle suppression e hoʻokō i ka hopena o ka hoʻomaha ʻana i nā laina ʻino a me ka emi ʻana o nā laina maikaʻi!

Welina mai e leka uila iā mākou no ka ʻike hou aku.

 

Pūnaewele: https://www.huayancollagen.com/

Kāhea iā mā˚ou:hainanhuayan@china-collagen.com   sales@china-collagen.com

 

H6a617b63bc0d4eb3aa69da8247925958A


Ka manawa hoʻouna: Feb-25-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou