FAQ e pili ana i ka Collagen Peptide

nūhou

1. He aha ka mahana wai maikaʻi loa no nā peptides?

Kūpaʻa ʻo Peptide i ka wela kiʻekiʻe o 120 ° C a paʻa mau kāna hana, no laila ʻaʻohe koi koʻikoʻi ka peptide a hiki ke brewed a inu e like me kāu mau maʻamau.

 

13

 

2. No ke aha i loaʻa ʻole ai i nā peptides ka calcium hiki ke hāpai i ka supplementation calcium?

Hoʻopili ʻia nā ion calcium i loko o ka ʻōpū liʻiliʻi, kahi e hiki ai i ka peptide ke hopu i nā ion calcium i ka puni a puni a hana i nā paʻakikī me nā ion calcium, i komo pū ʻia i loko o nā cell e hāpai i ka absorption o nā ion calcium.

 

 

 

3. No ke aha ka ʻokoʻa ma waena o nā peptides collagen a me nā huaora ma ka mākeke?Hiki iā lākou ke hui pū?

ʻO ka peptide me nā huaora, nā minerala ma ka mākeke no ka māhele o ʻehiku mau meaʻai pono, akā i loko o kēia peptide no nā ʻāpana liʻiliʻi liʻiliʻi o nā protein, aia nā waikawa amino waiwai, pono nā peptides e hoʻomaikaʻi i ka hana o ka absorption intestinal i ka manawa like. , ke hui pū ʻia hiki ke hoʻoikaika i ka absorption o nā huaora a me nā minela i loko o ka ʻōpū o ke kanaka.

 

 

 

4. Hiki i nā peptides ke lilo i ke kaumaha?

Loaʻa i ka Peptide ka hopena o ka hoʻoulu ʻana i ka momona momona a me ka metabolism ikehu, i ʻike nui ʻia ʻo "ka momona momona".Ma hope o ka ʻai ʻana, hiki iā ia ke hoʻoikaika i ka hoʻoulu ʻana o ke aʻalolo aloha, hoʻoulu i ka hana o ka momona brown, hoʻoikaika i ka hana o ka metabolism maʻamau.

 

Eia kekahi, ma hope o ka lawe ʻana i ka peptide, hiki ke pale i ka absorption o ka momona, hoʻemi pono i ka momona o ke kino, ʻoiai e mālama ana i ke ana iwi like.No laila, loaʻa i nā peptides ka hopena o ka lilo ʻana o ke kaumaha, ka hoʻoikaika ʻana i ka ulu ʻana o ka ʻiʻo a me ka wikiwiki o ka luhi ʻiʻo.

 

 

 

5. Pehea ʻoe e haʻi ai inā maikaʻi a maikaʻi ʻole paha kahi peptide?

ʻO ka peptide mole liʻiliʻihiki ke hoʻoheheʻe loa i ka wai, ka hana paʻa;ʻAʻole hiki ke hoʻoheheʻe ʻia ka protein i ka wai, hoʻokuʻu ʻia i ka wai, keʻokeʻo keʻokeʻo, hiki i nā mea kūʻai maʻamau ke hoʻokaʻawale i waena o nā peptides a me nā protein ma o ka hoʻāʻo dissolution.E nānā pū i nā mea hana o nā huahana peptide, ʻoi aku ka maikaʻi o ka peptide maʻemaʻe, ʻoiai ʻoi aku ka liʻiliʻi o ke kaumaha o ka molekala o ka hopena.

 

 

 

 

6. He huahana mālama ola kino peptide?Hiki iā ʻoe ke hoʻōla?Hiki ke pani i ka lāʻau?

ʻAʻole nā ​​​​peptides i nā huahana mālama olakino, akā hāʻawi lākou i nā hopena i ʻoi aku ma mua o nā mea hoʻohui olakino.Nā peptides kolagenhiki ke hāʻawi i nā meaʻai a me ka mana i nā pūnaewele, hoʻoponopono, hoʻoulu, a hoʻoikaika i ka hana maʻamau a me ka metabolism.ʻAʻole ʻo Peptide ka lāʻau lapaʻau, ʻaʻole hiki ke hoʻololi i ka lāʻau lapaʻau, akā i kekahi manawa hiki iā ia ke hoʻoponopono i ka pilikia i hiki ʻole i ka lāʻau ke hoʻonā, hiki iā ia ke hoʻonui i ka pale ʻana, hoʻōla i ka maʻi, hoʻololi i ke kūlana o ke kino kanaka.

牛肽3_副本

 

 

 

 

 


Ka manawa hoʻouna: Jun-02-2022

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou