He huahana maikaʻi ʻo Fish Collagen Peptide e mālama i ke olakino

nūhou

ʻO ka peptide kolagen iʻahe polokina i waiwai i 19 amino acids, hoʻohana i ka ʻili iʻa cod a i ʻole nā ​​unahi iʻa tilapia ma ke ʻano he mea maka, a e ʻae i ka ʻenehana enzymatic kiʻekiʻe.

 

 

ʻO nā peptides kolagen he mau mole nui o ka collagen i hoʻokaʻawale ʻia i loko o nā peptides molekala liʻiliʻi e hiki ke hoʻopili pololei ʻia e ke kino kanaka, me kahi kiʻekiʻe o ka absorption rate.

牛肽3_副本

 

Hana:

1.Hoʻohui i ka pauka peptide collagen e hoʻoikaika i ka hoʻoponopono cell

Hiki ke hoʻopili ʻia ka peptide Collagen i kekahi protein i loko o ke kino o ke kanaka, hiki ke komo koke ʻia e ke kino kanaka, he aha''Oi aku, 'oi aku ka nui o kona komo 'ana ma mua o ka waiū, ka 'i'o a me ka soybean.

 

2.Hoʻonui i ka immune

Aia kekahi mau noiʻi i hoʻomaikaʻi i kēlāoligopeptideatripeptidehiki ke hoʻonui i ka ola o ka cell immune, ka mea e hoʻoponopono maikaʻi i ka hana o lymphoid T cell subsets e hoʻomaikaʻi ai i ka pale ʻana i ka humoral a me ka cellular.

 

 

3.Hoʻopaʻa i ka ʻili

Hiki i ka fish collagen peptide ke wehe i nā wrinkles, hoʻemi i ka pigmentation a hoʻihoʻi i ka elasticity o ka ʻili.ʻO ka peptide ikaika liʻiliʻihiki ke hoʻonui i ka synthesis o ka collagen active protein a me ka elastic protein, ka mea e hoʻoikaika i ka hana hou a me ka māhele ʻana o nā ʻili ʻili i ka ʻili maʻalahi.

 

 

4.E hoʻoikaika a hoʻomaikaʻi i ka hoʻomanaʻo

Collagen tripeptidehiki ke hoʻoikaika a hoʻomaikaʻi i ka hoʻomanaʻo no ka anti-fatigue.

 

画板 2

Pūnaewele: https://www.huayancollagen.com/https://hnhuayansw.en.alibaba.com/

Kāhea iā mā˚ou: hainanhuayan@china-collagen.com    sales@china-collagen.com

 


Ka manawa kau: Apr-08-2022

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou