Ua ʻai anei ʻoe i ka peptide collagen?

nūhou

Ua ʻike mau ʻia ʻo Collagen peptide ʻo Full-Nutritional Food ma ke kahua o ka meaʻai.

Aia nā noiʻi ua ʻike ʻia ʻo ka peptide collagen ma ke ʻano he molecular māhele o ka protein, ʻoi aku ka nui o kona waiwai waiwai ma mua o ka protein, ʻaʻole ia e hāʻawi wale i ka meaʻai e pono ai nā kānaka, akā he hana physiological kūʻokoʻa i loaʻa i ka protein.No laila, ʻoi aku ka kaulana o ka peptide collagen me nā poʻe a puni ka honua.

waihona kiʻi (1)

1. Pākuʻi Meaʻai

Hiki i ka Collagen peptide ke hana i kekahi protein i loko o ke kino o ke kanaka, e hoʻopili koke ʻia e ke kino o ke kanaka, a ʻoi aku ka maikaʻi o kāna absorption ma mua o ka waiū, ʻiʻo a i ʻole soybean.Ua ʻōlelo ʻo Professor Cheng, ka luna o ka Chinese Nutrition Society, he mea hoʻohui kiʻekiʻe a kūlohelohe.

2. Lipid Koko Haahaa

Hiki i ka Collagen peptide ke kōkua i ka metabolism o ke kino o ke kanaka, ʻo ia ke kōkua no ka hōʻemi ʻana i nā lipids koko.  

3. Hoʻonui i ka osteoporosis

Hiki ke Collagen peptideʻaʻole walehoʻoikaika i ka hoʻonui ʻana o nā iwi a me nā chondrocytes,aka hoʻomaikaʻike komo ʻana o ka calcium e ka ʻiʻo, a ʻo kekahi mahuahuaho'ōla ʻeha, hoʻoulu i ka hoʻonui ʻana o nā chondrocytes a me nā osteoblast.

4.Hoʻomaikaʻi i ka ʻōpū o ka ʻōpū

Hoʻopili maʻalahi ka peptide Collagen e ke kino o ke kanaka, hiki ke hoʻoikaika i ka hoʻonui ʻana o ka bacteria lactic acid intestinal, kaohi i ka ulu ʻana o nā bacteria pathogenic e like me E. coli, e hoʻemi i ka hana ʻana o nā toxins a me nā mea putrefactive i loko o ka ʻōpū, hoʻomaʻemaʻe i ka ʻōpū a hoʻomaikaʻi i ka ʻōpū. olakino.I ka manawa like, hiki i nā peptides collagen ke hoʻoikaika i ka absorption o nā minerala, hoʻoponopono i ka pale ʻana o ke kino, hoʻomaikaʻi i ka hiki o ka ʻōpū ke pale aku i nā maʻi, a hoʻemi i ka hiki ʻana o nā hōʻailona constipation.He kūpono ia no ka poʻe me ka ʻai ʻana i ka protein maikaʻi ʻole a me ka absorption, e like me ka poʻe waena a me ka poʻe ʻelemakule, nā mea maʻi i ka wā hoʻihoʻi ma hope o ka ʻoki ʻana, a me ka poʻe me ka hana ʻino.

waihona kiʻi

 


Ka manawa hoʻouna: Nov-12-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou