ʻO ka peptide i loaʻa i ka meaʻai palekana a me ka meaʻai

nūhou

ʻO ka meaʻai kūikawā o ka peptide ka meaʻai waiwai nui no nā pēpē.FʻO ka protein ood e like me ka mea maka, ua hoʻomākaukau ʻia nā peptides i loaʻa i ka meaʻai e ka biological enzymatic hydrolysis, a ua like kāna kaʻina hana me ka protein meaʻai.'s.Ua ʻike ka nui o nā noiʻi he palekana nā peptides i loaʻa i ka meaʻai, a hiki ke hoʻohana nui ʻia i ka meaʻai ma ke ʻano he meaʻai.

waihona kiʻi (1)

 

He aha'ʻOi aku, ma o ka hydrolysis enzymatic, hiki ke hoʻomākaukau ʻia ka protein meaʻai i loko o nā peptides, nā oligopeptides kūikawā, ka mea e luku nui ai i ka allergen, a hoʻemi i kona sensitization.

 

Pono:

1. ʻO ka hoʻoheheʻe ʻana ka mea e pono ai no nā meaʻai e komo a hoʻohana ʻia.ʻO kēlā me kēia ʻano meaʻai i loko o ke kino o ke kanaka pono e hoʻoheheʻe ʻia i loko o ke ʻano hiki ke hoʻoheheʻe ʻia (ma ka wai a i ʻole nā ​​lipids) ma mua o ka hiki ke komo a hoʻohana. e lawe a hoʻohana ʻia.Ua hōʻike ʻia nā noiʻi e hiki i ka helu absorption o ka protein ke hiki i 30-40%, a ʻo ka helu absorption o ka peptide mole liʻiliʻi hiki ke piʻi ma mua o 98%.No laila, ʻoi aku ka maikaʻi o ka peptide molekula liʻiliʻi ma mua o ka protein i loko.

 

2. Ke komo ka peptide ikaika liʻiliʻi i loko o ke kino kanaka, hiki iā ia ke hoʻoponopono, hānai i nā ʻōpū a me nā cell.

2

 

3. Hiki i ka peptide molekula liʻiliʻi ke hoʻonui i ka palekana o ke kanaka, komo pololei i loko o nā pūnaewele, a hui pū me ka membrane cell, e pale i ka maʻi bacteria a me ka maʻi.

 

4. Hiki i ka peptide molekula liʻiliʻi ke anti-wrinkle, hoʻopaʻa i nā pores, hoʻemi i nā stains a hoʻihoʻi i ka elasticity o ka ʻili.ʻO ka mea hou aku, hiki iā ia ke hoʻonui i ka synthesis o collagen.

 

5. Hiki i ka peptide molekula liʻiliʻi ke hoʻonui i ka hana moe kolohe a hoʻoikaika i ka makemake moe kolohe e hoʻonui i ka lōʻihi o ke kāne.

 

6. Hiki i ka peptide molekula liʻiliʻi ke hoʻoikaika i ka synthesis o nā ʻiʻo ʻiʻo, a hāʻawi i ka peptide ikaika no ia e hoʻonui ai i ka ʻiʻo.

 

Aia ʻo Hainan Huayan Collagen i loko o ka peptide collagen no 16 mau makahiki, ua hoʻohana mākou i ka ʻenehana hydrolysis biological enzymatic holomua honua e hoʻokō kūleʻa i ka collagen tri-peptide, iʻa collagen peptide, oyster peptide, sea cucumber peptide, crocodile peptide, silkworm pupa peptide, earthworm peptide, soy peptide, walnut peptide, pea peptide, etc. A ua hoʻohana nui ʻia kā mākou huahana i nā ʻano ʻano āpau e like me ka meaʻai, nā mea hoʻonaninani, a me nā lāʻau lapaʻau.

8584ae1a

 

 


Ka manawa hoʻouna: Dec-17-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou