ʻO ka pilina koʻikoʻi ma waena o nā peptides a me nā kānaka

nūhou

1. ʻO ke kōkua no ka peptide i nā kānaka

E kūkulu hou i ka puʻuwai, ka lolo, nā iwi a me nā ʻiʻo, a kūkulu i ka pōʻai olakino kanaka.Hoʻoponopono a hānai i nā kino a me nā hui i loko o ke kino.

1

2.ʻO ke kōkua no ka peptide i nā iwi

ʻO nā peptide nā pahu kila i loko o ke ʻano iwi, ʻoiai ʻo ka calcium ka mea paʻa.Me ka ʻole o nā kaola kila, hiki ke hoʻopōʻino ʻia ka hana iwi.No laila, ʻo ka hana o ka peptide i ka ʻōnaehana iwi ʻo ia ka hoʻoikaika ʻana i nā iwi, pale i ka osteoporosis, lubricate cartilage, a me nā ami hoʻololi piha.

3.ʻO ke kōkua no ka peptide i ka moku koko

ʻO ka peptide ikaika liʻiliʻi ka mea nui o ka moku koko.No laila hiki ke hoʻolako i ka peptide i ka hoʻopiha piha ʻana o nā pā vein, a mālama i ka palupalu a me ka maʻalahi o ka moku koko.

2

4.ʻO ke kōkua o ka peptide i ka serum

Hiki i ka peptide hāʻawi ke pale i ka hoʻoponopono ʻana i ka māwae o ka pā vascular, a pale i ka hōʻiliʻili ʻana o nā triglycerides.He aha'ʻOi aku, hiki i ka peptide ke noho i ka hanauna o ACE, ʻoiai ʻo ACE ke kumu o ke koko kiʻekiʻe.No laila, loaʻa i ka peptide nā ʻano o ka pale ʻana i ke kīʻaha koko, pale i ka hyperlipidemia a me ke koko kiʻekiʻe.

5.ʻO ke kōkua no ka peptide i ka arthritis

ʻO nā mea immunoregulatory peptides a me nā mea hoʻoponopono metabolic, e hoʻonui ai i ka palekana o ke kino, e kāohi i ka maʻi streptococcal, e hoʻemi i ka hoʻolaha ʻana o ka mumū, a e hoʻomoʻi mālie i ka extrude inflammatory.No laila, e nalowale nā ​​hōʻailona o ka pehu ʻana o ka hui.

3

6.ʻO ke kōkua no ka peptide i ka hōʻailona ʻōnaehana nerve

He hopena maikaʻi nā peptides mole liʻiliʻi i nā maʻi me ka insomnia, poina, Alzheimer's, neurasthenia, neurological headache, depression, etc.

7.ʻO ke kōkua no ka peptide i ka ulu iwi

Ma hopekomo ana ilokoke kino kanaka,peptides wikiwikihormone ulu synthetic,mea hoʻokuʻu hormone ulu, somatostatin, ka hormone hoʻoulu thyroidme ke kahe o ke koko, he hana koʻikoʻi i ka synthesis, ulu a me ka ulu ʻana.

8.ʻO ke kōkua o ka peptide e wehe i ke kaumaha

ʻO ka peptides ka hana o ka slim, kahi maikaʻi no ka ulu ʻana o ka ʻiʻo ʻiʻo, a ʻai i kekahi nui o nā calorie a me ka hoʻopaʻa ʻana i ka ʻili.

9.ʻO ke kōkua no ka peptide i ka maikaʻi o ka hiamoe

ʻAʻole hiki i ka Glycine i loko o ka peptide mole liʻiliʻi ke komo i ka synthesis o collagen i loko o ke kino o ke kanaka, akā he mea hoʻoneʻe i ka ʻōnaehana neʻe ʻole i loko o nā pūnaʻi lolo, hiki ke hoʻomaikaʻi i ka nāwaliwali o ke kikowaena, insomnia a me nā ʻōnaehana ʻē aʻe.

4


Ka manawa kau: Apr-12-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou