He aha ka hopena o ka nalowale o ka peptide collagen i ke kino?

nūhou

Nui nā mea hana i loko o ke ʻano o ka peptide.Hoʻokomo ʻia nā peptides i ke kino o ke kanaka's nā hormones, nā aʻalolo, ka ulu ʻana o nā cell a me ka hana hou ʻana.Aia kona koʻikoʻi i ka hoʻoponopono ʻana i nā hana physiological o nā ʻōnaehana like ʻole a me nā cell i loko o ke kino, ka hoʻoulu ʻana i nā enzyme pili i loko o ke kino, ka hoʻoikaika ʻana i ka permeability o ka membrane metabolic waena, a i ʻole ma ka kāohi ʻana i ka DNA transcription a i ʻole e hoʻopili i ka synthesis protein kikoʻī a hopena i nā hopena physiological kikoʻī.

He mea koʻikoʻi ka Peptide i loaʻa i nā hana he nui

Hiki i ka Peptide ke hoʻohui i ka cell a hoʻoponopono i ka hana hana o nā cell, kahi e hana ai i ka hoʻouna ʻana i ka memo ma ke ʻano he neurotransmitters.

ʻO Peptide ma ke ʻano he lawe i loko o ke kino kanaka

Hiki i nā peptide ke hoʻololi i nā ʻano meaʻai like ʻole, nā huaora, biotin, calcium a me nā ʻāpana trace e pono ai ke kanaka i nā cell, nā ʻāpana a me nā ʻiʻo.

ʻO nā peptide nā mea hoʻoponopono physiological koʻikoʻi o ke kino kanaka

Hiki i ka Peptide ke hoʻoponopono i ka hana physiological kanaka, hoʻoikaika a hoʻoikaika i ka hana physiological kanaka, no laila he hana koʻikoʻi koʻikoʻi.He kuleana koʻikoʻi ka Peptide i ka hana kelepona, ka hana hana a me ke ola.

1

2


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-27-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou